Oversigt

Tilføj displays og slet med Breece mobile assist app

• Hvis du bruger mobilen eller en håndscanner til at tilføje displays til systemet

sikre at du har knappen tilføj displays og slet displays på din breecemobil assist app

(hvis du ikke har tilføj/slet knappen i appen kontakt egen support om at få den tilføjet)

Tilføj display til systemet BMA

1. Find hovedantennen i butikken den er markeret med et orange klistermærke

2. Stil displays lige under hoved antennen (så tæt antennen som muligt),Det er vigtig at du gør det ellers vil disse displays ikke komme til at virke.
  3. Tryk på tilføj knappen
  4. Scan de display du skal have tilføjet til systemet

1. Kontrollere at køen er tom inden du går videre.
  2. De displays der er skiftet og  har dit butiks logo er på kan du nu bruge i butikken.
  3. Er der fejlet displays, det er displays der stadig er blanke eller stadig har det gammel butiks logo på
  4. Går videre til næste trin

Slet displays fra systemet BMA

1. tag de fejlet displays som er displays der stadig er blanke eller ikke er skiftet til din butik

2. vælge slet knappen i appen
  3. scan de fejlet display
  4. kontrollere at jobs køen er tom efter du har scannet alle de displays der skal slettes
  5. Tryk på tilføj knappen
  6. Scan de display du skal have tilføjet til systemet

Vi anbefaler at gøre dette max 3 gange på et displays så kan et batteriskift muligvis virke Ellers er displayet gået i stykker.

Tilføj display og slet via cloud.breecesystem.com

Her skal du sikre dig at du har en stregkodescanner, hvis du skal scanne  mange ellers kan man skrive dem ind manuelt

Tilføje Displays via cloud

1. Log på din cloud installation.
  2. Tryk på fanen displays
  3. I venstre hjørne forneden tryk på
  4. scan displays direkte ind i clouden tryk inde i firkenten og scan dine displays
  5. eller  scan displays ind i notepad og gem filen
  6. tryk på choose File  find herefter den fil som du lige har gemt
  7. Når du er færdig tryk på tilføj display
  8. Nu vil displays blive tilføjet
  9. Du kan følge med i jobs køen ved at trykke på fanen
  10. Kontrollere at køen er tom inden du går videre
  11. De displays der er skiftet og har dit butiks logo er på kan du nu bruge i butikken.
  12. Er der fejlet displays, det er displays der stadig er blanke eller stadig har det gammel butiks logo på
  13. Gå videre til næste trin

Slet displays fra systemet via cloud (ved at scanne displays)

1. tag de fejlet displays som er displays der stadig er blanke eller ikke er skiftet til din butik
  2. vælge slet knappen
  3. scan de fejlet display
  4. kontrollere at jobs køen er tom efter du har scannet alle de displays der skal slettes
  5. Tryk på tilføj knappen
  6. Scan de display du skal have tilføjet til systemet

Vi anbefaler at gøre dette max 3 gange på displays

Slet displays fra systemet via Cloud (ved at bruge filtrering af display listen)

Tryk på antallet af fejlede displays på forsiden af installationen.

Nu vil alle de fejlede displays blive vist i listen - tryk på DisplayBatch

Tryk på "Use filter" og derefter "Delete display"

Virker displays stadig ikke kan du gøre følgende

• Prøv at tag batteriet ud af displayet i ca 10sek sætte det i igen,
  • husk at slette displays på systemet inden du tilføjer displayet
  • virker displayet stadig ikke, kan man prøve at skrifte batteri.
  • husk at slette displays på systemet inden du tilføjer displayet
  • fejler displayet stadig må displayet være gået istykker og der er ikke mere vi kan gøre.