Denne guide viser hvor og hvordan man henter QR-kode til BreeceGo eller Breece Mobile Assist (admin rettighedder kræves)

1.

Under Installationsfanen i toppen, tryk på filtrer knappen som vist på billedet nedenunder (trakt-ikon)

2.

Indtast navn på den ønskede installation og brug 'Contains' som filtreringsmetode.
Tryk på Apply Filter

3.

Når installationen er fundet, dobbeltklik på installationsnavnet eller klik på det grønne ikon til højre for at gå til installationen.

4.

På installationen, hold musen over svensknøglen i højre side og vælg Users

5.

Tryk på System Access i bunden, tryk derefter på BMA brugeren, herfra kan man scanne QR-koden på skærmen eller trykke "Open PDF" for at kunne udskrive QR-koden.